Kontaktlencse

Találja meg az Önhöz illő kontaktlencsét!

A kontaktlencsék kiváló megoldást jelenthetnek bárkinek, akinek látás korrekcióra van szüksége, de nem szeretne szemüveget viselni. Mára már a kontaktlencsék olyan széles választéka érhető el. hogy szinte mindenki talál köztük az igényeinek megfelelőt.

Hogyan válthat kontaktlencse viselővé?

  • Vegyen részt egy látásvizsgálaton.
  • A vizsgálat eredményétől függően szakértőnk felajánlja az Önnek legideálisabb kontaktlencsét.
  • Próbálja ki ingyenesen és közben ismerje meg a használatát és kezelését

PRÉMIUM MINŐSÉGŰ LÁGY KONTAKTLENCSÉK

A BIOFLEX PREMIUM szilikon-hidrogél kontaktlencsék kimagaslóan sok oxigént engednek át az Ön szeméhez, emellett magába zárt nedvességgel puha, kellemes viseletet biztosítanak.

LÁGY KONTAKTLENCSÉK DINAMIKUS ÉLETHEZ

A BIOFLEX ACTIVE kontaktlencsékkel szeme egész napon át megőrzi természetes nedvességét és oxigénellátását. A lencsék további előnye az UV-szűrő képesség. Az UV-szűrős kontaktlencse nem helyettesíti az UV-szűrős védőeszközöket, mint például az UV-szűrős szemüveget vagy napszemüveget, mivel nem fedi teljesen a szemet és a környező területeket. A kontaktlencse-viselőknek továbbra is viselniük kell UV-szűrős szemüveget vagy napszemüveget, követve az illesztő utasításait. 

Alcon kontaktlencsék

Az egyik legnagyobb kontaktlencse- és kontaktlencse-ápolószer gyártó vállalat. Portfóliónk a napi és havi viseletű, szemszínkiemelő kontaktlencsék és a szemszárazság kezelésére szolgáló szemcseppek és vitaminok átfogó kínálatából áll.